Postbus 69, 1390 AB Abcoude

/

0294-285354

/

[email protected]

/

facebook.com/Cool-Heat-Company

De mogelijkheden van VRF Systemen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in VRF systemen? Dan bent u bij Cool & Heat Company in Abcoude aan het goede adres. Op deze pagina vindt u informatie over de werking, toepassingen en voordelen van VRF systemen.

Wat is een VRF systeem?

VRF is de afkorting van Variable Refrigerant Flow. Een VRF systeem is een compleet klimaatbeheersingssysteem waarmee zowel verwarmd en gekoeld kan worden. Sommige systemen zijn tevens in staat om te ventileren. Een dergelijk systeem bestaat doorgaans uit meerdere buiten- en binnenunits.

Toepassingen VRF systemen

VRF systemen worden steeds meer gebruikt om hele gebouwen te koelen en te verwarmen en eventueel te ventileren. Een VRF systeem wordt doorgaans vanaf één centrale plek in het gebouw beheerd. Maar ook beheer op afstand behoort tot de mogelijkheden. Ruimtes kunnen individueel ingeregeld worden, afgestemd op de behoefte van de gebruikers die in de ruimtes aanwezig zijn. Zo kan er bijvoorbeeld ook in de ene ruimte gekoeld worden, terwijl tegelijkertijd een andere ruimte verwarmd wordt. VRF systemen maken het mogelijk om in elke ruimte een optimaal comfort en een aangenaam binnenklimaat te realiseren, en gaan bovendien op een zeer efficiënte manier met energie om. Daarbij kunnen ze doorgaans worden gekoppeld aan bestaande Gebouw Beheer Systemen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Cool & Heat Company is gespecialiseerd in VRF systemen en kan u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de mogelijkheden in uw pand en welke systemen het best geschikt zijn. Uiteraard kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van uw VRF systeem verzorgen.

Meer weten over VRF systemen?

Wilt u graag meer informatie over onze VRF systemen, neemt u dan contact op met Cool & Heat Company in Abcoude voor het maken van een afspraak. Onze medewerkers staan u graag te woord!